perjantai 13. helmikuuta 2015

Ystävyys on kuin pikkuinen ukko, jolla on taskussaan avain ja lukko, niillä se sitoo ystävät yhteen niin kuin maamies pellolla lyhteen.

Ystävät! On onni, kun on monta ystävää. Osa vuosien takaa, osa tuoreempia. Silti kaikki rakkaita, joiden kanssa voi jakaa elämän ilot ja surut. Eri ystävien kanssa jutellaan eri asioista, toki myös samoista. Osataan olla myös hiljaa ja kunnioittaa toisen hiljaista hetkeä. Ystävien seurassa ei tarvitse esittää olevansa jotain muuta kuin on.

Ystävien kanssa on vuosien varrella reissattu, suunniteltu juttuja, juhlittu ja mässätty. Viime kesänä oltiin yhden ystävän kanssa festareilla, meille molemmille eka kerta. Ystävien kanssa  on tehty mökkireissuja ja  pitkiä metsälenkkejä, käyty elokuvissa, paistettu laavulla makkaraa ja jaettu eväät. Ystävät myös soittavat usein ja pyytävät kahville/syömään,

Viime vuonna ystävien tuki on ollut erityisen tärkeää, kipeissä päätöksissä ystävät ovat kuunnelleet ja olleet mukana, tehneet asioita puolesta ja tukeneen monin tavoin.

Osa ystävistä asuu kaukana ja nähdään harvoin, silti hekin ovat lähes päivittäin mielessä, silti olen huono ottamaan puhelinta käteen ja soittamaan ihan vain kysyäkseni kuulumisia. Mutta olette mielessä joka tapauksessa, muistakaa se! Ystävien seurassa ei tarvitse esittää olevansa jotain muuta kuin on. Ystävien perheetkin ovat hyvin tärkeitä.

Kiitos ihanat ystäväni, kun olette olemassa! Toivon, että osaisin olla yhtä hyvä ystävä teille, kuin tekin mulle. Hyvää ystävänpäivää!
Ja Elli, ettet epäile, sä kuulut näihin kanssa, vaikka ootkin myös sisko <3




Kuva: Anna-Mari West Photography



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti