tiistai 5. tammikuuta 2016

Kokeileva keittiö: Kukkakaali-avokadomuussi

Tästä ei tule mikään Ruokablogi, ajatuskin semmoisesta huvittaa mua, koska en ole mikään keittiön ihme ja ruuanlaitto on mulle lähinnä välttämätön paha. Mutta kokeilin tänään hieman erikoisempaa lisäkettä kanalle ja koska siitä tuli niin  yllättävän hyvää, haluan jakaa tämän ohjeen eteenpäin. Teen tätä taatusti uudestaan.

Annos yhdelle:
Kiehauta 1-2dl vettä ja keitä sitten pehmeäksi n. 100g kukkakaalta. Kaada ylimääräinen vesi pois. Lisää kukkakaalin joukkoon 1 (kuorittu) avokado ja n. 1rkl kookosmaitoa. Soseuta/muussaa ainekset. Lämmitä hetki hellalla ja mausta suolalla oman maun mukaan. Nauti!

Kuvaa, en tästä vihreästä muussista hoksannut ottaa, kun jo vedin sen ääntä kohti,  mutta suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti